17 februari 2021

+YOGA: ‘Starten met Yoga’ Cursus

Nieuw is de 6 weekse Cursus ‘Starten met Yoga’

Wil je al een tijdje starten met yoga maar zie door het (online) aanbod echt niet waar en hoe moet beginnen? Zie je vooral slanke fitte yogi’s de lessen geven en voel je daar niet op gemak bij. Lijkt het idee wel aardig om straks als de yogastudio’s weer open gaan les te gaan volgen, maar is die stap zetten naar een les gewoon net even te groot? 

Op vrijdag 21 mei start er weer een nieuwe ‘Starten met Yoga’ Cursus. We houden het kort en overzichtelijk. Je doet 6 weken aan een les op vrijdag avond, samen met andere beginner yogi’s. We gaan door de meest voorkomende houdingen en ik leer je vooral hoe je die aanpast aan jouw lichaam. Dus het maakt niet uit of je stijf of flexibel bent, jong of oud, of wanneer je buik in de weg zit. Ik leg uit wat yoga props zijn, en wanneer en hoe je die allemaal kan gebruiken. En hoe je bijvoorbeeld knieën en polsen beschermd als die gevoelig zijn.

We nemen de tijd, de les is rustig en opbouwend van aard, we drinken na afloop een kopje thee, en is er ruimte tot het stellen van vragen.

Bovendien krijgt een werkboek met wat meer info over yoga, de verschillende soorten, wat yoga props zijn en meer uitleg over die onduidelijk yoga termen. Plus wat handig tips voor als je straks een gewone les in wil stromen (online of IRL)

De cursus wordt online gegeven, maar er is ook ruimte voor een aantal yogi’s om mee te doen in de +YOGA studio in Zwijndrecht.

Mocht je een live les niet kunnen bijwonen, dan krijg je de opname van de les opgestuurd.

Live (online) lessen op:

  • vrijdag: 19:30 -21:00

Start: vrijdag 21 mei 2021

  • lessen zijn op: 
    • vrijdag 21, 28 mei, 11, 18 & 25 juni & 2 juli 2021 (géén les op vrijdag 4 juni 2021)

Prijs van de 6 weekse cursus is €88

Er is een maximum van 12 yogi’s online & 6 yogi’s in de +YOGA studio

Meedoen? Info? Vul onderstaande formulier in: