Relax Yoga

Leer hoe je echt kan ontspannen door te voelen, te bewegen en doen wat goed voelt. Alles in rustig tempo. Werken met wat je tegenkomt.

Dit is een zachte yogales. We doen veel losmaak oefeningen, maar we focussen bij deze les vooral op het ontspannen van het lichaam ipv van het opbouwen van kracht. We doen Yin houdingen die we minder lang vast houden dan in een gewone Yin Yoga les. Verder doen veel losmaak oefeningen, maar we focussen bij deze les vooral op voelen en het ontspannen van het lichaam en bepaalde spiergroepen ipv van het opbouwen van kracht.

Relax Yoga is een perfecte les voor beginners, voor mensen die herstellen van blessures of burn-out en voor iedereen die graag de dag eindigt met zachte beweging.

We werken aan het in beweging brengen van het hele lichaam terwijl we de beperkingen en uitdagingen die er zijn waarnemen en ermee werken. Langzaam en kalm meer bewustzijn opbouwen en een vriendelijker relatie met het lichaam te ontwikkelen.

We gebruiken in de les soms een bolster, een kussen, een stoel of de muur. Bovendien passen we regelmatig andere stress release methodes toe, zoals zelfmassages met een fasciabal en TRE, zodat je net dat beetje extra te helpen ontspannen.

Laat je verrassen door deze relaxte les.

Tempo: **
Intensiteit: *

Er is Relax Yoga op:

  • maandag 17:30- 18:30
  • woensdag 19:00-20:00 & 20:30-21:30
  • vrijdag 9:00-10:00 & 10:30-11:30