17 januari 2021

+YOGA Weekend

 

Ga met ons dit jaar mee naar Ibiza. Elke week kleine selfcare momentjes inplannen is belangrijk, dat weet je. Maar soms kan het even nodig zijn om er even een paar dagen tussenuit te gaan. Echt even tijd nemen om naar je jezelf te luisteren en jouw tempo te vinden. 

Stel je voor, je wordt in de ochtend wakker van het ruizen van de zee en zon die precies in het baaitje achter het huis uit zee opkomt.

Je doet de ramen open en laat de frisse zeegeur de kamer binnen komen.

In de stilte van dit moment stap je bed uit en begeef je naar het yogaplatform. Je begint daar met een mindful meditatie. Daarna heb je tijd voor jezelf, voor een wandeling langst de kust, voor een zen moment bij de opgaande zon, en voor een klein maar voedzaam ontbijtje.

Je maakt je klaar voor de eerste yogales van de dag. Rustig laat je lichaam ontwaken met de ontspannen en soms wat actieve houdingen en bewegingen in de Yin Yang yogales. Je laat de woorden van yogadocent op je inwerken. Na 1,5uur lig met een voldaan gevoel in de eindontspanning.

Na de de yogales is het tijd om te douchen en je een om te kleden om je vrije middag te besteden zoals je wilt. Maar eerst is het tijd voor de uitgebreide brunch gemaakt door de aanwezige kok.

Na de vrije middag, die je vrij kan besteden bij het huis, op een terras in het dorp, op het strand of ergens anders op het eiland, kom je aan het einde van de middag weer terug voor een super relaxte Yin Yoga les.

Helemaal ontspannen schuif je aan bij het diner, waar je de avonturen van de dag met de rest bespreekt. Je kunt nog even natafelen,  of vroeg je bed opzoeken en tijd en rust voor jezelf nemen.